Transfer bancar

La inregistratrea comenzii aveti posibilitatea sa alegeti plata prin banca. Plata se face in baza facturii proforma emise de catre S.C. ACME ACCOMMODATION S.R.L., dupa confirmarea disponibilitatii produselor. In cazul in care nu aveti cont bancar, puteti efectua depunere in contul S.C. ACME ACCOMMODATION S.R.L.

Pe langa conturile disponibile in bancile comerciale, S.C. ACME ACCOMMODATION S.R.L. va pune la dispozitie si un cont de TREZORERIA STATULUI – BUCURESTI, SECTOR 3. Plata in acest cont este rezervata exclusiv entitatilor juridice cu capital de stat.

Factura proforma este valabila 2 zile de la emitere, iar livrarea produselor se efectueaza dupa intrarea in contul S.C. ACME ACCOMMODATION S.R.L., a sumei aferente.

Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastra, trebuie ca pe ordinul de plata sa fie mentionat numarul facturii proforma.

Factura va fi emisa in momentul in care suma transferata este confirmata in conturile S.C. ACME ACCOMMODATION S.R.L.

Plata prin transfer bancar efectuata in numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscala trebuie facuta doar din contul respectivei Persoane Juridice.

 Depunere in cont

Plata se face in baza facturii proforma emise de catre S.C. ACME ACCOMMODATION S.R.L., dupa confirmarea disponibilitatii produselor. Plata se face prin depunere in unul din conturile S.C. ACME ACCOMMODATION S.R.L. prezente pe factura proforma direct la sediul unei banci comerciale.

Factura proforma este valabila 2 zile de la emitere, iar livrarea produselor se efectueaza dupa intrarea in contul S.C. ACME ACCOMMODATION S.R.L. a sumei aferente.

Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastra, trebuie ca pe dispozitia de plata sa fie mentionat numarul facturii proforma.

Plata prin depunere in cont efectuata in numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscala trebuie facuta sub conditia mentionarii pe Ordinul de Plata a entitatii juridice platitoare, nu a persoanei fizice care efectueaza depunerea.

Banci la care se poate efectua depunere in cont:

  • OTP BANK
  • BANCA TRANSILVANIA
  • TREZORERIA STATULUI – BUCURESTI, SECTOR 3