Igienizare aparate aer conditionat – Bucuresti

igienizare rapida la preturi mici. Aparate de Aer Conditionat ✦ in zona Bucuresti-Ilfov

Practicile neglijate de igiena sau intretinere fac din aparatul de aer conditionat un purtator periculos de pericole biologice. Printre acestea se gasesc virusuri, mucegai, bacterii. Daca sunt lasate sa functioneze fara igienizare, acestea dezvolta ciupercile de mediu HVAC, bacterii, infectii aeriene, mirosuri. Acestia, precum si alti contaminanti biologici, foarte des intalniti prin intreaga cladire, afecteaza sanatatea si productivitatea oamenilor.

Particulele de praf transmise prin aparatul de aer conditionat, inhalate, vor duce adesea la diferite afectiuni. Printre acestea se numara iritarea ochilor, respiratie suieratoare, tuse, febra, atacuri de astm si alte probleme respiratorii.

Praful este o parte critica a gestionarii oricarui mediu construit. Doar o igienizare profesionala si intretinerea sistemului pot oferi functionarea optima a aparatului de aer conditionat. Prin igienizare aer conditionat, obtineti un consumscazut al energiei. De asemenea, cel mai important, aveti grija pentru sanatate si igiena in mediul construit, sub toate formele.

Praful si umiditatea acumulate in aparatele de aer conditionat expun, de asemenea, companiile la riscuri, care includ potentiale incendii si / sau defectiuni ale sistemului.

Aparatele de aer conditionat necesita intretinere regulata si igienizare. Tehnicienii nostri inspecteaza si igienizeaza sistemele, decontaminandu-le. In acest fel, se extinde ciclul de viata al tuturor tipurilor de aparate de aer conditionat – mari sau mici.

Aer mai sigur si mai curat pentru ocupantii cladirii si o durata de viata mai lunga pentru toate aparatele de aer conditionat. 

 • igienizarea aparatelor de aer conditionat se face cu aparat de aburi sub presiune la unitatea interna si substante de dezinfectare, atat la unitatea interna, cat si la unitatea externa.
 • la unitatea interna curatam si dezinfectam filtrele, turbina, baleajul, lamelele directionale, radiatorul si carcasa.
 • la unitatea externa curatam radiatorul, carcasa si elicele motorului.
 • pe tot procesul de curatare si dezinfectare folosim la interior huse speciale pentru a nu murdari peretele pe care este montata unitatea interna.
 • atat curatarea cat si dezinfectarea aparatelor de aer conditionat, se efectueaza cu substante ecologice si non-toxice, atat pentru oameni cat si pentru animale.

Vezi preturi igienizare aparate aer conditionat

➤ Preturi igienizare Aer Conditionat Bucuresti

 • Curatare + igienizare + verificare = 250 lei
 • Spalare unitate interna cu abur fierbinte sub presiune = 100 lei
 • Spalare unitate exterioara cu apa sub presiune = 250 lei
 • La unitatea interna curatam si dezinfectam filtrele, turbina, baleajul, lamelele directionale, tavita de condens radiatorul si carcasa. Optional, puteti alege serviciul spalare cu abur sub presiune 3.5 bar.
 • Spalarea unitatii interne a aparatelor de aer conditionat se face cu aparat cu aburi sub presiune si substante de dezinfectare.
 • La unitatea externa curatam radiatorul, carcasa aparatului si elicele motorului cu aparat de spalare cu presiune.
 • Pe tot procesul de curatare si dezinfectare, folosim la interior huse speciale pentru a nu murdari peretele pe care este montata unitatea interna de aer conditionat.
 • Atat curatarea cat si dezinfectarea aparatelor de aer conditionat, se efectueaza cu substante ecologice si non-toxice, atat pentru oameni cat si pentru animale.
 • Bonus: verificare gratuita pentru orice operatiune achizitionata.

*Atentie! Preturile din aceasta pagina pot fi diferite la momentul actual. Va rugam sa verificati pagina principala cu PRETURI, apasand click aici.

CONTACT firma igienizare Aparate Aer Conditionat Bucuresti

Climatizare Bucuresti, este o companie din Bucuresti, ce va ofera servicii de igienizare Aparate de Aer Conditionat si: reparatii aparate de aer conditionat, instalari aparate de aer conditionat, vanzari aparate de aer conditionat etc. Va puteti baza pe noi, pentru orice problema ar putea aparea la instalatia de climatizare din locuinta dvs. Contactati-ne si vom stabili detaliile procedurii de igienizare, telefonic!

Tel.: 0728 11 89 89
Email: marcoimob@gmail.com

igienizat aer conditionat, igienizare aparat aer conditionat bucuresti, igienizare aer conditionat pret, solutii curatat aer conditionat