Reparatii aparate aer conditionat – Bucuresti

reparam orice model de Aparat de Aer Conditionat standard sau multisplit ✦ super reduceri de sezon

Racoreste-te ca un URS POLAR

Racoreste-te ca un URS POLAR atunci cand Aerul Conditionat functioneaza si nu lasa nerezolvate defectele care pot aparea in timp! Contacteaza acum o echipa de experti, care poate veni rapid la tine sa repare defectele aparute la aparatul de Aer Conditionat. Meriti ca tu si familia ta, sa va bucurati de confort, in sezonul cald & rece.

Pentru majoritatea oamenilor care locuiesc in zona Bucuresti-Ilfov, un aparat de aer conditionat este o chestiune de confort in timpul lunilor calde de vara. Pentru altii, in special pentru persoanele in varsta, poate fi o problema de sanatate. Unele studii au asociat caldura si umiditatea ridicate cu diferite probleme respiratorii,de exemplu.

Aparatele de aer conditionat sunt grozave atunci cand functioneaza fara probleme. Dar cand temperaturile de afara cresc, iar temperatura si umiditatea in interiorul casei de asemenea cresc, reparatia unui aparat de aer conditionat care nu functioneaza corespunzator, este o cheltuiala esentiala.

Retine ca nu orice defectiune a sistemului de aer conditionat inseamna o cheltuiala considerabila. Uneori, pentru a repara un aparat de aer conditionat defect, se poate rezolva rapid cu o curatare sau cu o reparatie minora. Din acest motiv, suntem constienti ca iti doresti ca aparatul de aer conditionat sa functioneze corespunzator si sa fie remediata problema, astfel ca, in zona Bucuresit-Ilfov, ne deplasam foarte rapid!

Se recomanda ca aparatul de aer conditionat sa fie reparat de un tehnician calificat, cum sunt cei pe care ii avem in echipa Climatizare Bucuresti. Serviciile de mentenanta trebuiesc efectuate cel putin o data pe an, daca aparatul de aer conditionat este folosit in mod constant.

Reparatii Aparate de Aer Conditionat Bucuresti

✓ reparatii aer conditionat sector 1 Bucuresti

✓ reparatii aer conditionat sector 2 Bucuresti

✓ reparatii aer conditionat sector 3 Bucuresti

✓ reparatii aer conditionat sector 4 Bucuresti

✓ reparatii aer conditionat sector 5 Bucuresti

✓ reparatii aer conditionat sector 6 Bucuresti

✓ reparatii aer conditionat: Militari Residence, Pipera, Unirii, Baneasa, Victoriei, Floreasca, Voluntari, Dobroesti, Fundeni, Colentina, Dristor

Contacteaza-ne chiar acum si vom ajunge rapid la tine! Vom repara aparatul de aer conditionat si te vei bucura de confortul pe care il meriti!

Defectiuni frecvente ale aparatelor de Aer Conditionat

Va prezentam 9 dintre cele mai comune probleme care pot aparea la un Aparat de Aer Conditionat:

  1. PIERDERI DE FREON: Un aparat de aer conditionat nu poate functiona fara cantitatea potrivita de freon. De cele mai multe ori, nivelul freonului scade atunci cand compresorul are o scurgere. Aceasta defectiuneopreste fluxul de aer rece si aparatul de aer conditionat nu va functiona corespunzator. Nivelurile de freonsunt completate odata ce scurgerile sunt gasite si reparate.
  1. CONDESATOR DEFECT: Condensatorii ajuta motoarele din sistemul de aer conditionat sa porneasca si sa functioneze. Este un lucru perfect normal ca acestea sa cedeze in timp si astfel ca trebuiesc inlocuite. Motoarele se supraincalzesc atunci cand condensatorii se uzeaza. Acest lucru scade durata de viata a motoruluisi din acest motiv, este bine ca un aparat de aer conditionat care este folosit permanent, sa fie verificat de 2 ori/an.
  1. CURATARE BOBINE: Atat bobinele de interior, cat si cele de exterior pot colecta praf din cauza cantitatii excesive de murdarie, praf sau scame care se afla in aer. Exista, de asemenea, substante chimice in aer care provoaca corodarea bobinelor. Bobinele aparatelor de aer conditionat, trebuie curatate in mod regulat, astfel incat sa nu apara scurgeri sau defectiuni.
  1. COMPRESOR DEFECT: Compresorul lucreaza pentru a muta freonul (agentul frigorific) prin restul unitatii de aer conditionat. Compresorul se poate defecta din cauza uzurii, dar de obicei se strica din cauza problemelor care provin de la alte componente ale aparatului de aer conditionat.
  1. VENTILATOR DEFECT: Ventilatorul aparatului de aer conditionat functioneaza pentru a atrage aer in unitate, astfel incat sa se poata raci. Acest ventilator se gaseste pe unitatile exterioare si este supus multor conditii meteorologice dure, care pot cauza uzura acestuia. Odata ce ventilatorul condensatorului incepe sa se defecteze, inlocuiti-l rapid, astfel incat sa nu cauzeze probleme compresorului.
  1. GOLIRE CANAL DE SCURGERE CONDENS: Condensul se scurge in general pe o conducta speciala iar apoi se scurge in exterior. Cu toate acestea, tubulatura de condens se poate infunda si poate provoca scurgerea condensului in casa. Componentele de eliminare a condensului trebuiesc curatare, pentru o buna functionare a aparatului de aer conditionat.
  1. INLOCUIRE TERMOSTAT: Reglarea termostatului va oferi cantitatea dorita de flux de aer si temperatura. Locuinta se incalzeste prea mult si devine incomod de locuit in interior la temperaturi foarte ridicate sau foarte scazute, atunci cand cand termostatul este
  1. INLOCUIRE SAU CURATARE FILTRE DE AER: Un filtru infundat, scade fluxul de aer care intra in locuinta prin aparatul de aer conditionat. Nu numai ca un filtru de aer murdar va reduce cantitatea de aer rece care este produsa, dar si unitatea s-ar putea defecta, daca filtrul de aer nu este inlocuit sau curatat, in functie de necesitate.
  1. INLOCUIRE SIGURANTE & STECHERE SAU PRIZE: Este important ca in timpul functionarii unui aparat de aer conditionat,sa nu existe defectiuni la sistemul electric al locuintei. Din cauza conexiunilor electrice proaste sau a vechimii instalatiei electrice, pot aparea probleme care contribuie la defectarea aparatului de aer conditionat.

Marci de aparate de Aer Conditionat pe care la care oferim servicii de reparatii:

➤ reparatii aparate de aer conditionat DAIKIN

➤ reparatii aparate de aer conditionat HITACHI

➤ reparatii aparate de aer conditionat BOSCH

➤ reparatii aparate de aer conditionat: Gree, Samsung, LG, Beko, Fujitsu, Electrolux, Daewoo, Whirlpool, Midea, Nordstar, Panasonic, Hyundai

Avantaje de a apela la serviciile noastre de reparatii Aparate Aer Conditionat:

⭐ va oferim mereu preturi mici

⭐ suntem foarte rapizi

⭐ reparam orice model de aparat de aer conditionat

⭐ ne deplasam rapid in orice zona din Bucuresti – Ilfov

⭐ avem pe stoc piese de schimb pentru aparate de aer conditionat

⭐ de la noi puteti cumpara aparate de aer conditionat cu montaj inclus

⭐ suntem autorizati AGFR si participam mereu la cursuri de perfectionare

CONTACT firma reparatii Aparate Aer Conditionat Bucuresti

Daca locuiesti in zona Bucuresti-Ilfov si ai o problema la Aparatul de Aer Conditionat, te poti baza pe serviciile noastre! De asemenea, oferim servicii de: instalari aparate de aer conditionat, igienizare aparate de aer conditionat si incarcare cu freon aparate de aer conditionat! Contacteaza-ne acum pentru a discuta in detaliu despre cum putem repara aparatul de aer conditionat!

Tel.: 0728 11 89 89
Email: marcoimob@gmail.com

reparatii aer conditionat sector 6, reparatii aparate aer conditionat bucuresti, preturi reparatii aer conditionat, reparatii aer conditionat ieftin