Instalare centrale termice

Centralele termice in condensatie sunt concepute pentru a oferi proprietarilor un mod foarte eficient de a-si incalzi casa. Fabricate pentru a genera o incalzire eficienta cu un consum minim de combustibil, aceste cazane va pot ajuta sa economisiti pana la 40% la factura anuala de energie.

Cazanele in condensare sunt disponibile intr-o gama de dimensiuni diferite, astfel incat ar putea fi dificil sa va dati seama ce optiune este cea mai buna pentru casa dvs. Pentru a selecta un cazan adecvat, ar trebui sa aflati mai intai puterea de kW necesara casei dumneavoastra. Puterea in kW a unui cazan dicteaza capacitatea sa de a face fata cerintelor de incalzire si apa calda; de obicei va depinde de numarul de calorifere si bai pe care le aveti in casa, cat si de numarul de consumatori din locuinta.

Iata cateva exemple potrivite:

24-27 kW  1-2 dormitoare,  maxim 10 calorifere, 1 baie

28-34 kW  3-4 dormitoare, maxim 15 calorifere, 1-2 bai

35-42 kW  4+ dormitor, maxim 20 calorifere, 2+ baie

Pentru a face alegerea optima pentru locuinta dvs. este indicat sa apelati la un technician. Specialistii nostri va pot indica ce centrala termica corespunde cerintelor dvs., va pot oferi servicii de instalare, cat si servicii de reparatii si intretinere.

 

Vezi preturi instalare centrale termice